Ugrás a fő tartalomra

Jenifer L. Armentorut - Perzselő csók - Előrendelés

Sokan ismerjük már Jennifer L. Armentrout munkásságát. A legtöbben a Luxen sorozat kapcsán, de más regényekkel is nagy sikert aratott már külföldön és hazánkban is.

A Könyvmolyképző kiadó úgy döntött, hogy újabb regényeket szeretne kiadni az írónőtől. Az egyikük már elő is rendelhető a kiadó honlapjáról.

Jennifer L. Armentrout – White Hot Kiss (azaz magyar fordításban) Perzselő csók című regénye, ami a Komor elemek első része 2017. december 01-én fog megjelenni.

A Kiadó pár napja közzétette a hivatalos magyar borítóját a könyvnek.  Nagyon örülök, hogy nem változtattak az eredeti borítón, mivel az csodálatos, és szenvedélyes és a címhez illően perzselő. Egyszerűen imádom. Tetszik, hogy az eredeti címet is meghagyták kiemelkedően a borítón, mint ahogyan a Wait for you, Trust in me illetve Be with me és a Luxen esetében.

A történet egyáltalán nem egy szokványos szerelmi sztori. Armentroutnak ismét sikerült egy különleges témát választania. Kíváncsi vagyok, hogy az olvasása után milyen élményekkel fogok búcsúzni. Mennyire lesz hasonló az előző, már megjelent könyveihez, vagy éppen egy teljesen mást kapunk-e.

Az első csók az utolsó lehet
A tizenhét éves Layla nem vágyik másra, csak normális életre. Szeretne beilleszkedni az
iskolában, és rendes randira menni a dögös Zayne-nel, akibe egy örökkévalóság óta bele van zúgva. Az a gond, hogy Zayne úgy bánik Laylával, akár a kishúgával – ráadásul a lány élete csöppet sem normális. Layla félig démon, félig gorgó, és olyan képességekkel rendelkezik, mint senki más. És bár Zayne őrző, azaz a gorgók közé tartozik, akiknek feladata a démonok levadászása és az emberek védelme, Layla csókja megölne bárkit, akinek lelke van – beleértve Zayne-t is. Aztán a lány megismerkedik Rothtal: a tetovált, pokolian szexi démonnal, aki azt állítja, hogy minden titkát ismeri. Layla tudja, hogy távol kéne tartania magát tőle, de nehéz ellenállni a kísértésnek, amikor ezzel a fiúval végre nem akadály a csókolózás. Ha megbízik Rothban, azzal végleg tönkreteheti az esélyeit Zayne-nél, miközben árulónak bélyegezheti az őrzők családja, akik felnevelték. Ám miután Layla egy erőszakos démon-összeesküvés kellős közepén találja magát, az ellenség csókja egyszeriben semmiségnek tűnik a közelgő világvégéhez képest.
A könyv előrendelhető az alábbi linken 21% kedvezménnyel.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Nyereményjáték

Kedves Látogatók! A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából lehetőségem van, hogy elindítsam az oldal első nyereményjátékát, ahol könyvjelző csomagokat nyerhettek. Ahhoz, hogy megnyerd a 2 csomag egyikét, az alábbi feladatok at kell elvégezned: 1.        Likeolni a Könyvmolyképző Kiadó hivatalos Facebook oldalait. a.        https://www.facebook.com/rubinpottyos/ b.       https://www.facebook.com/vorospottyos/ 2.        Követni az oldalt Instagrammon.(ha nincs, ez a lépés kihagyható) a.        https://www.instagram.com/AngelikaBookHUN/ 3 .        Kérlek, válaszolj az alábbi kérdésekre:   A válaszok nem befolyásolják a sorsolást) a.        Hány darab könyv (tankönyv nem számít) van otthon, ami a sajátod, és ebből (kb) hány darab Könyvmolyképző Kiadós? b.       Mi a kedvenc Könyvmolyképzős könyved/könyvsorozatod? 1+esély, ha meghívsz valakit! Folyamat: Több sorsolás lesz: Minden sorsolás során 2 olyan lesz, aki csomagot nyer. Csomag tartalma : 4db könyvjel

Jön a Reader's Surprise könyves meglepetés doboz

A Book a Sloth Club után bejelentette a Könyvmolyképző Kiadó, hogy Ők is elindítják a saját könyves meglepetés dobozukat, mégpedig Reader's Surprise néven. Sokakban ellenszenvet kellett ez a kezdeményezés, miszerint, még ki sem élhette magát a BASC, már is elloptam a KMK az ötletüket. Ezzel én úgy vagyok, hogy nem tudhatjuk, hogy melyik fél mióta gondolkodik ezen a kezdeményezésen, de nyilván mindenki a legrosszabbra gondol ilyenkor, éppen ezért nem nagyon szeretnék állást foglalni ebben a témában, de ha meg van a magatok véleménye, azt szívesen olvasnám. De, térjünk vissza a lényeghez. Miután megtörtént a bejelentés a KMK egy játék keretein belül kisorsolt három darab ingyenes dobozt. Ezután semmilyen információval nem szolgáltak a kezdeményezéssel kapcsolatban. Ám Moly.hu-n egy lelkes olvasó vette a fáradtságot, és rákérdezett a Kiadónál. A Könyvmolyképző Kiadó, még idén november vége felé szeretné megjeleníteni az első dobozát. Amennyiben valamilyen oknál fogva nem j

1. forduló nyertesei

Sziasztok! Kihúztam a három szerencsést – igen hármat, mivel az előző körben is hármat húztam, így úgy láttam helyesnek, ha most is három lesz-, akik megnyerték az egy-egy könyvjelző csomag egyikét. Nyeremény: 4db KMK Rubin pöttyös könyvjelző + 1 kiadóhoz nem köthető könyvjelző.  Nyertesek: ·          Dávid Csilla F    Fehér Judit ·          guttyan.evi A nyertesekkel fel fogom venni a kapcsolatot még ma! Köszönöm, hogy ilyen sokan jelentkeztetek, de ne aggódjatok, aki nem nyert az, a 10-15-e között zajló nyereményjátékon újra esélyes lesz! Jelentkezni nem szükséges, ha már az első fordulóban részt vettél.  A második fordulóra tehát 2017.09.10-től, 2017.09.15-ig ,17:00-ig lehet jelentkezni.